Voor alle fotoshoots geldt: 

Bij mij hoef je niet bang te zijn voor de standaard foto's , maar creativiteit viert bij mij hoogtij. Je mag natuurlijk ook eigen wensen kenbaar maken want het blijft jou/jullie moment. Tijdens alle shoots laat ik jullie ook de foto's zien die ik gemaakt heb,zodat je al gelijk een indruk hebt. Is trouwens ook goed voor je eigen zelf vertrouwen als je weet dat het goed gaat. Ik maak op de shoot dag geen andere afspraken ,zodat ik alle tijd voor de shoot kan nemen. Geen vaste tijdslimiet , loopt het lekker dan zijn we eerder klaar , maar je moet ook de tijd nemen om aan elkaar te wennen .Bij de één duurt dat wat langer als bij de ander.
Ik scheep je niet af met 10 foto's , je krijgt van mij gewoon alle goede digitale bestanden opgestuurd. Dat kan variëren van 40 tot 140 hoge resolutie  foto's. Die krijg je via Wetransfer opgestuurd. En je hoeft bij mij geen maanden te wachten. Gebruikelijk heb je de foto's binnen 14 dagen , vaak al binnen een week en binnen 1 of 2 dagen krijg je al gelijk een paar verkleinde versies, zodat je al een eerste indruk hebt.

Bij alle shoots tekenen we beide een contract waar alle afspraken en adres en mail gegevens duidelijk in staan. Ik stuur jullie ruim van te voren het contract op. Dan kan je dat rustig doorlezen , en niet effe snel voor de shoot. Mocht dan nog vragen hebben , dan kan ik dat ook rustig uitleggen. Het is een standaard contract , wil je daarin andere afspraken vast gelegd hebben dan kan dat altijd in overleg. Ieder heeft zo zijn eigen wensen. Maar geef dat wel op tijd aan.

 

NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW....COMBIDEALS:

COMBIDEAL ZWANGERSCHAPSHOOT EN NEWBORNSHOOT:
De lente is begonnen de zomer in aantocht. Schitterende tijd om een zwangerschap op de gevoelige geheugenkaart vast te leggen. Ik beschik zelf over 3 zwangerschaps jurken, je kan uiteraard ook je eigen kleding dragen. Dan maken we van dit speciale moment , speciale foto's. 
ZWANGERSCHAPSHOOT EN NEWBORNSHOOT 
VOOR SLECHTS €50. 
*Geboekt voor 31 september 2018
*Contract getekend en betaald binnen 14 dagen.

COMBI FAMILIE SHOOT( €20,- KORTING ):

Wil je bijvoorbeeld eerst een familie shoot ,maar ook foto's van alleen de kinderen dan kost de Familie shoot €50,- maar de shoot met de kinderen kost dan €30. Dit geldt voor alle studio- en locatie shoots. Ook hier krijg je alle foto's in hoge resolutie opgestuurd via Wetransfer. Dat kunnen tussen de 40 en 70 foto's zijn.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Newborn Shoot.(€50)

Na de bevalling wil je natuurlijk zoveel mogelijk genieten van het nieuwe mensje. Maar al snel is dit nieuwe mensje geen baby meer. Dus wil je die herinnering bewaren boek dan in de eerste maand na de bevalling een nieuw born shoot. Deze zal gewoon bij jullie thuis plaats vinden en zoveel mogelijk met natuurlijk licht. Dus een groot raam waar het licht mooi naar binnen valt is een must. Ik beschik over zer lichtsterke lenzen dus ik ben niet gauw genoodzaakt om een flitser te gebruiken. In de eigen omgeving natuurlijke plaatjes schieten die herkenbaar zijn , dat is de opzet van deze shoot. Moeder/Vader en kind moeten zich op hun gemak voelen en dat lukt het beste in je eigen omgeving. Tijdens de shoot ook zoveel mogelijk eigen accessoires gebruiken en natuurlijk staat veiligheid voorop. We gaan geen rare capriolen uit halen voor dat ene mooie shot. We houden de kleuren zo neutraal ogelijk voor een rustige sfeer in de foto. Deze Newborn shoot op thuislocatie kost €50,- U krijgt dan alle digitale bestanden via Wetransfer opgestuurd.

 

Familiefeest-fotografie.(€150)

Iets te vieren? Oma wordt 90,of je eigen verjaardag , of een familiedag. Dan wil je daar leuke spontane foto's van hebben. Laat dan foto's maken door iemand die niet tot de gasten behoord,want die heeft toch te druk met kletsen of feest vieren. Die mist dan net de leuke momenten en na een paar drankjes gaat dat ook niet zo soepel meer. Wazige en bewogen of te donkere foto's , daar zit niemand op te wachten. Tevens is er tijdens zo'n feestje de mogelijkheid om eindelijk eens met die verre oom of neef op de foto te gaan of andere familie foto's te maken. U krijgt alle volledige digitale bestanden via Wetransfer toegestuurd of op DVD gebrand. En de kosten vallen best mee. Deze fotosessie kost €150,- voor max. 4 uur. ( excl. eventuele reiskosten,parkeergelden etc. )

Watershoot (€70)

Nieuw  is het laten maken van een watershoot. Je gaat op de foto in een bak met 5 cm water. Als je stil staat, ligt of zit dan komt er een mooi spiegelbeeld van jezelf in het water tevoorschijn.Met behulp van een tuinslang met gaatjes  bootsen we de regen na of  je knijpt een spons boven je hooft uit of we bebruiken een planten gieter etc.. Qua kleding kun je nog verschillende soorten kleding meenemen (als het maar nat mag worden) om zo zoveel mogelijk verschillende foto’s te maken. Er is een kleedruimte beschikbaar waar je je om kunt omkleden.

Deze shoot is ook prima geschikt voor een zwangershapsshoot .

 

Portret fotografie. ( ook familie , gezin , vriendinnen , broers of zussen)-€50

Portretfotografie hoeft niet stijf en statig te zijn. Vooraf bespreken we wat jullie wensen en stijl zijn zodat we tot een perfect resultaat komen waar later met veel plezier op teruggekeken kan worden. Je neemt zelf wat kledingsetjes mee , je mag gebruik maken van accessoires bijv . een muziekinstrument of iets van een sport die je beoefend etc.

We kunnen daglicht foto's maken en gebruik maken van de studio. Je krijgt dan 2 verschillende series. Daglicht geeft toch heel ander licht en komt maar van één kant . Max. aantal personen: 5

Uiteraard is het ook mogelijk om op locatie te werken. In overleg bepalen we dan samen waar de shoot gaat plaats vinden. 

Model Portfolioshoot.-€50

Wil je graag model worden , al of niet professioneel , dan kan je een portfolio shoot doen. De bedoeling hiervan is dat je werk kan laten zien wat je al gedaan hebt en om ervaring op te doen met het poseren. Dit kan op locatie of in de studio. Je kan eigen idee:en inbrengen , niets moet alles mag. Mocht het zo zijn dat de shoot ook voor mijn portfolio iets toevoegd , dan kunnen we afspreken om de shoot op TFP ( Time for Print ) te doen. M.a.w. het kost ons beiden niets , je krijgt in beginsel een aantal door mij geselecteerde foto's toe gestuurd via de mail / of op DVD.( De watershoot valt hier niet onder) 

Trouwreportage.-€400

Je trouwdag moet jullie dag worden. Van mij moet je geen last hebben. We bespreken in een persoonlijk gesprek deze dag stap voor stap . Ik ga van te voren op locatie bezoek en maak wat impressie foto's. Op de dag zelf neem ik de voorbereidingen van de Bruid/bruidegom mee ( indien mogelijk qua tijd) Het ophalen , de groepsfoto's , de plechtigheid , de reportage zelf en het aansnijden van de taart , het hoort allemaal op de gevoelige (geheugen)kaart vastgelegd te worden. 

In principe doe ik geen recepties , daar moeten jullie iemand anders voor regelen. We bespreken van te voren tot hoe laat of welke gebeurtenis ik blijf.

Het is eventueel mogelijk dat ik ook het album ga maken , maar dat kan later ook nog bepaald worden.

Een foto album met kunstlederen/linnen kaft kost € 250,- .

Een voorbeeld van een Foto album staat HIER. 

Kosten van de trouwreportage : € 400,-

Wat ook leuk is om te doen voor de bruiloft is een Love shoot of Pre-wedding shoot. Nog even ongedwongen een romantische fotosessie neerzetten zonder de verplichtingen en de stress van de trouwdag. Met z'n tweeën lekker ongedwongen romantisch gek doen , zonder dat je in de gaten hebt dat ik om jullie heen beweeg om romantische plaatjes te schieten. Niets moet alles mag , ik reageer wel op overwachte momenten. Een Pre-wedding- of Loveshoot kost €30 in combinatie met een trouwreportage. Los kost een love-of partnershoot €50,-

Zwangerschapshoot-€50

ZWANGER ZIJN IS IETS MAGISCH! JE GAAT STRALEN VAN HET WONDER DAT IN JE BUIK GROEIT EN DAT BIJZONDERE GEVOEL WIL JE NATUURLIJK VOOR ALTIJD VASTLEGGEN, EEN HERINNERING AAN EEN MOOIE, BIJZONDERE PERIODE.

We spreken af op de locatie of in de studio en tijdens de shoot worden hier meerdere foto’s gemaakt. Tijdens een zwangerschaps fotoshoot is het natuurlijk niet verplicht om de blote buik te laten zien. Een dikke buik bedekt met een (strak) shirt is ook erg mooi. We doen waar jij je prettig bij voelt. Heb je een idee gezien dat je leuk lijkt? Bespreek dit van te voren met ons, zodat we deze foto’s optimaal kunnen maken! Natuurlijk mogen broertjes, zusjes of papa ook op de foto. ik heb 3  zwangerschapsjurken ( een zalm-roze,blauwe en witte)waar je gebruik van mag maken.

Type bij Google eens "zwangerschapshoot" in en je ziet bij afbeeldingen genoeg voorbeelden. Bewaar wat van die voorbeelden dan weet ik ongeveer wat je in gedachten hebt.
Zorg ervoor dat je voor de shoot makkelijke/losse kleding aanhebt zodat je geen afdrukken krijgt op je huid. Neem een huidkleurig of wit setje mee en een naadloos broekje bijvoorbeeld met kant. Kijk hiervoor eens bij Zeeman of Primark.Het mooiste is ook een strapless bh.

Ook andere shoots zoals Huisdieren-, Fashion- , Kindershoots zijn bespreekbaar. Deze kosten allemaal €50.